close
Mode

Werk outfitideeën uit het Koreaanse drama Crash Landing on You

Het K-drama volgt het verhaal van de CEO van een modebedrijf, Yoon Seri (gespeeld door Son Ye Jin), die (letterlijk) na een paragliding-ongeluk Noord-Korea werd binnengevlogen. Daar ontmoette ze en werd ze verliefd op een militaire kapitein Ri Jeong-hyeok (gespeeld door Hyun Bin).

Je kunt genieten van zoete, romantische momenten, spannende en komische scènes terwijl je het drama met 16 afleveringen bekijkt. Maar meer dan dat, je zult ook je ogen uitkijken op Seri’s onberispelijke gevoel voor mode (ze heeft tenslotte een modebedrijf).

Maak de strandjurk kantoorklaar

De lente is hier, wat betekent … overal zijn bloemenjurken. Als je snel op de trend bent gesprongen en je realiseert dat je garderobe gevuld is met meer bloemenjurken dan je in het weekend kunt dragen, waarom zou je ze dan niet naar kantoor dragen? Maak het werk geschikt door laagjes te dragen met een coltrui of shirt.

Draag een jurk met een decolleté

Heb je een jurk met een diepe halslijn die geweldig is voor een brunch, maar niet zo geschikt voor op kantoor? Vergelijkbaar met hoe je je zomerjurken zou behandelen, leg hem op een coltrui of shirt.

Deze truc werkt niet alleen voor bloemenjurken zoals die van Seri, maar ook voor decolleté-nummers. Maak het af met een oversized vest om je warm te houden op kantoor.

Verfraai met een sjaal

Het regent en het is koud buiten en je wilt gewoon een lekker vest of trui dragen, maar het risico bestaat dat je eruitziet alsof je naar bed gaat. De oplossing: bind een sjaal om je nek om de outfit op te tillen. Je kunt het aanvullen met een sjaal in een vergelijkbare kleur als Seri, of kiezen voor een contrasterende kleur.

Met zwart-wit kun je nooit fout gaan

Is er iets dat meer chic schreeuwt dan een zwart-wit ensemble? De afwerking met kraag is geweldig voor dagen waarop u een belangrijk punt moet maken tijdens een grote vergadering.

Ga voor cheques

Herinner je je deze iconische scène waarin Seri in een Miu Miu-trenchcoat naar Pyongyang ging? Plots leek ze elk onderdeel op de CEO van een modebedrijf dat ze is. Als je vergelijkbare vibes hoopt te verspreiden, kies dan voor een vergelijkbare blazer, want een trenchcoat is niet bepaald het beste om te dragen bij warm weer in Singapore.

admin

The author admin

Leave a Response