close
Mode

Hoe u uw sieraden reinigt zonder deze te beschadigen

Aangezien alcohol bacteriën desintegreert, lijkt het misschien de beste optie om je favoriete dingen te desinfecteren met ontsmettingsmiddelen. Welnee. Sieraden – of ze nu zijn versierd met halfedelstenen, verguld met goud of gemaakt van sterling zilver – zijn delicaat.

Hier laten we u vier eenvoudige stappen zien om uw favoriete stukken brandschoon te houden zonder ze te vernietigen met handdesinfecterend middel.

Stap 1: Bereid een eenvoudig handzeep en handwarm watermengsel

Het enige dat u hoeft te doen, is ervoor zorgen dat de door u gekozen handzeep geen alcohol bevat. Je kunt ook babyshampoos gebruiken.

Stap 2: Dompel uw sieraden ongeveer vijf tot tien seconden onder in het mengsel, laat ze niet weken

Vanwege de delicate aard van halfedelstenen, is het een groot nee om ze te laten weken, omdat ze hierdoor hun glans verliezen. Evenzo zal vergiftiging worden versneld door vergulde sieraden langdurig aan water bloot te stellen. Daarom raden we aan om je uitrusting maximaal 10 seconden in het mengsel te dopen voordat je ze eruit trekt.

Stap 3: Gebruik een zachte tandenborstel en schrob voorzichtig

Om vuil te verwijderen, wrijft u uw sieraden voorzichtig met uw vingertoppen. Gebruik voor gebieden die moeilijk te bereiken zijn een tandenborstel om ze schoon te schrobben.

Stap 4: Spoel af onder lauw stromend water tot het schoon is

Als ze eenmaal schoon zijn, droog ze dan onmiddellijk af met een handdoek. Laat ze niet langdurig in stromend water zitten.

admin

The author admin

Leave a Response