close
Mode

Gemakkelijke manieren om je te kleden zoals Kim Da-Mi

Wat ons opviel waren de unieke looks die Kim Da-mi, die influencer Jo Yi-seo op sociale media speelde, in de show droeg. Verderop hebben we vier van haar beste looks ontleed en laten zien hoe je haar stijl kunt verwerken.

Onconventionele kleuren

Hier te zien in aflevering 7, droeg Kim Da-mi een Loewe Mini Lazo-schoudertas die ze als crossbody droeg. Maar in plaats van de gebruikelijke fanfavorieten zoals zwart of bruin, koos Kim voor een onconventionele kleurstelling van kakigroen en bruin. Afleiden van formule kleuren laat niet alleen je unieke kijk op mode zien, maar versterkt ook je zelfvertrouwen in het aantrekken van stijlen waar veel mensen voor terugdeinzen.

Naast kleurenpaletten, kun je ook overwegen om een ​​tas op te halen met ongebruikelijke details zoals versieringen (bijvoorbeeld studs) en silhouetten (zoals hobo bags).

Leer op leer

De gedachte om leer te dragen in Singapore roept misschien een beeld op van jou die kookt onder de outfit en hevig zweet. Zoals Kim illustreert, resulteert het aanbrengen van leer op leer met een tas en jas in een outfit die tegelijkertijd edgy en cool is.

Naast onze gids over het aftrekken van leer in Singapore, is een andere tip die we aanraden om zwart-wit te gaan, wat zoals Kim’s ensemble hier zwart op zwart is. Dit zorgt ervoor dat de outfit nog steeds samenhangend blijft zonder storend te zijn (zeker als je designs met luide details kiest).

Cheques, maat

Als je het nog niet hebt opgemerkt, droeg Kim veel cheques en plaids in de show – zoals veel, tot het punt dat we denken dat het haar favoriete / kenmerkende afdruk is. Gelukkig zijn cheques en plaids vrij veel voorkomende patronen, dus het komt erop neer dat u een ontwerp en kleur kiest die bij u past.

Een opmerking is echter dat de grootte van de print die u kiest, moet passen bij uw lichaamstype. Kleinere, dichtere cheques zijn bijvoorbeeld geschikter voor degenen die klein zijn, terwijl grotere prints beter zijn (in verhouding tot proporties) voor degenen met een grotere afdruk.

admin

The author admin

Leave a Response