close
Huis & Tuin

Interieur inspiratie ideeën

Als het gaat om decoreren, heeft de minimalistische look die het meest bekend staat om zijn grimmige muren, serene kleurenschema’s en strakke, eenvoudige lijnen een hoogtepunt bereikt. En dat is goed nieuws voor diegenen onder ons die honger hebben naar maximalistisch geïnspireerde interieurs boordevol kleur en patroon. Maar hier is het ding: maximalisme gaat niet over het vullen van elke vierkante centimeter in je huis met spullen.

Een urban flat met veel stijl

Een bakstenen muur geeft een grote dosis stedelijk karakter en vormt een stijlvol contrast met de strakke eikenhouten visgraatvloer. Een opwindende mix van niet-passende stoelen verbetert de eclectische sfeer van de kamer. De leefruimte verankeren is het tapijt met patronen dat alle aardse en juweeltonen door het hele gebied samenbrengt. Hoewel veel maximalistische huizen muren hebben die bedekt zijn met kunst, bevat deze ruimte een gewaagde stadsgezicht die opvalt als een leesteken.

Een grafische en gedurfde woonkamer

De overgordijnen, het tapijt en de accentkussens hebben elk een apart patroon. Drie dingen zorgen ervoor dat ze mooi in elkaar overlopen. De eerste is schaal; elk item heeft een ander formaat motief. De volgende is kleur: elk stuk heeft dezelfde tinten met dezelfde intensiteit. Ten slotte wordt elk kenmerk met een gedurfd patroon gecompenseerd door iets in een effen kleur.

Patroon mengen appartement

Gordijnen met bloemenprint barsten in de kleuren rood, groen, roze en geel en trekken de ogen door de kamer. Op de muur achter de bank hangt behang in een blauw-wit pagodepatroon – een verbluffend contrast met andere prints en texturen in de kamer. Luxe metallic afwerkingen en kleurrijke decoratieve kussens helpen de stippen tussen de extreme prints te verbinden.

admin

The author admin

Leave a Response