close
Huis & Tuin

Decoreren met tropische eilanddecoratie

Tropische stijl is een van de populairste trends van het decennium en veroorzaakte een beweging, en huiseigenaren overal bedekken hun muren met gedurfde, jungle-geïnspireerde prints. Dit zonnige, vrolijke decor verandert je huis in een toevluchtsoord, zelfs als je ergens verstopt zit.

Ga maximalistisch

Als je ooit een tropische tuin hebt bezocht, weet je dat er geen manier is om de kleur en het gebladerte te beperken. Het groeit gewoon. Overal. Bootst dit alles-esthetische in uw eigen huis na door kleur op kleur, textuur op textuur op te stapelen.

Ga minimalistisch

We genieten niet allemaal van de maximalistische look. Als je niet van felle kleuren en een potpourri van patronen houdt, kun je nog steeds het jungle-gevoel krijgen. De sleutel? De juiste accenten kiezen.

Omarm het licht

Het is makkelijker om van een zonnige kamer een tropisch paradijs te maken. De meeste jungleplanten hebben veel licht nodig (shocker, toch?) En er is iets met schitterende zonneschijn dat ronduit equatoriaal aanvoelt. Maar zelfs als de kamer die u wilt transformeren een heleboel superzonnige ramen mist, kunt u nog steeds tropisch worden.

Speel met je tablescape

Als je de muur niet kunt schilderen of wat bladbehang kunt weggooien of de kamer helemaal niet kunt verbouwen, heb je misschien het gevoel dat je tropische opties beperkt zijn. Nee. Het samenstellen van een speels tafellandschap of salontafeldisplay kan gemakkelijk uw jungle-ambities vervullen.

admin

The author admin

Leave a Response