close
Beauty

Tips van experts om mee-eters te verwijderen

Huidvernieuwing

Het is een populaire misvatting dat mee-eters voorkomen omdat de huid vuil is. Ze treden zelfs op wanneer de huidomzetting niet snel genoeg gebeurt en er zich een opeenhoping van olie, huidproteïne en puin ophoopt. Dus in plaats van met wraak te schrobben, probeer dan producten met retinoïden om de huid te stimuleren en tretinoïne om de talgproductie te reguleren.

Schakel make-upproducten

We geven de voorkeur aan minerale make-up op basis van poeder boven vloeibare of crème-gebaseerde formules – ze zullen de poriën minder snel verstoppen en mee-eters verergeren. Poederformules hebben ook het extra voordeel dat ze overtollig talg absorberen.

Breng een warme handdoek aan

Voor een grondige reiniging thuis raden we aan om gedurende 10 tot 15 minuten een warme handdoek op je gezicht te leggen. De hitte zal de poriën verwijden en meer oppervlakkige mee-eters verwijderen tijdens regelmatige reiniging.

Schil en vernieuw

Chemische peelings, $ 150- $ 250 per sessie, zijn onze go-to voor mee-eters. Ze exfoliëren de oppervlakkige huidlaag, versnellen de celvernieuwing en controleren de olieproductie.

Probeer lichttherapie

Een andere nieuwe behandeling die we zouden aanbevelen, is Blue Light Therapy, $ 150- $ 250 per sessie, die lichtenergie gebruikt om bacteriën te bestrijden en ontstekingen rond mee-eters te verminderen.

admin

The author admin

Leave a Response